HeRSeYMeVCuT.CoM

Tam Versiyon: banlanmanın standartı nedir?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ikide bir en ufak tartışmadan sonra banlarız muhabbeti çevirenler var. .yani sanki görende kraliyet ailesinden atıcaklar Dis hayat yalnızca bu forumla sınırlıymış gibi gözünüzde büyüttükçe büyütüyosunuz. .işinizie geldimi bu ülkdede özgürlük yok,demokrasi yok o yok bu yok . .özgürlük istiyoruz demo0krasi istiyoruz yokşu özgürlüğü yok bu özgürlüpğü isyoruz diyosunuz. .bizim düşünme ve tartışma özgürlüğümüzü engellyosunuz. .2 tane akp nin foyasını ortaya döken mailden sonra banlanmakla bilmem neyle tehdit ediliyorum. .bu adalet mi? daha düzgübnce tartışmayı bilmiyosunuz tuttuğunuz siyasi partiyi takım tutar gibi tuyosunuz karşı görüşe tahammül edemiyosunuz ondan sonra kalkıp özgürlüklerden bahsediyosunuz??görüşlerime katılmak zorunda değilsiniz saygı duyarım. .çünkü aynı saygıyı bende duyoyorum ama siz olayı susturmak için her yol mübahtıra getirip yok dinden soğutuyomuş banlayalım,yok şu başbakana cumhurbaşkanına suçluyomuş banlayalım. .bu ne ya?? resmen halkın uyanmasını istemiyosunuz diye bir sonuç çıkarırım ben bundan. .lütfen sağduyulu hameset yapmadan cevaplarsanızda sevinirim. .sitedeki herkesin bu durum içine siniyosa zaten banlamınıza gerek yok çeketimi alır gitmesinide bilirim. .saygılar!!
Thumbsdown2 banlanmaya bi adım daha yaklaşmış olabilirsin Ban kararı verilebilir...

Terry Yazan:
ikide bir en ufak tartışmadan sonra banlarız muhabbeti çevirenler var. .yani sanki görende kraliyet ailesinden atıcaklar Dis hayat yalnızca bu forumla sınırlıymış gibi gözünüzde büyüttükçe büyütüyosunuz. .işinizie geldimi bu ülkdede özgürlük yok,demokrasi yok o yok bu yok . .özgürlük istiyoruz demo0krasi istiyoruz yokşu özgürlüğü yok bu özgürlüpğü isyoruz diyosunuz. .bizim düşünme ve tartışma özgürlüğümüzü engellyosunuz. .2 tane akp nin foyasını ortaya döken mailden sonra banlanmakla bilmem neyle tehdit ediliyorum. .bu adalet mi? daha düzgübnce tartışmayı bilmiyosunuz tuttuğunuz siyasi partiyi takım tutar gibi tuyosunuz karşı görüşe tahammül edemiyosunuz ondan sonra kalkıp özgürlüklerden bahsediyosunuz??görüşlerime katılmak zorunda değilsiniz saygı duyarım. .çünkü aynı saygıyı bende duyoyorum ama siz olayı susturmak için her yol mübahtıra getirip yok dinden soğutuyomuş banlayalım,yok şu başbakana cumhurbaşkanına suçluyomuş banlayalım. .bu ne ya?? resmen halkın uyanmasını istemiyosunuz diye bir sonuç çıkarırım ben bundan. .lütfen sağduyulu hameset yapmadan cevaplarsanızda sevinirim. .sitedeki herkesin bu durum içine siniyosa zaten banlamınıza gerek yok çeketimi alır gitmesinide bilirim. .saygılar!!

Bak arkadaşım öncelikle şunu belirteyim senin fikir alış-verişi yerine , tartışma yapmaktan ziyade milleti kışkırtan , milleti galeyana getirtmek isteyen bir tutumun var. Şimdiye kadar ki hiç bir yazımda seni banlamakla tehdit etmedim. Sadece bugün kü o yazıda artık sabrım taştı görevim oldugu için bir seferligine mahsus uyardım. Ve sen eline bir klavye almış çokda iyi bir şey yapmış gibi saçmalar bir halde zırt pırt konu içinde en ufak tartışmalarda banla tehdit ediliyorum diyosun. Şu ana kadar yazıdıgın yazılar kadar asılsız bu ithamın bugün kü konu dışında ve Cumhurbaşkanına hakaret etmemen gerektigi konu dışında başka varmı sana yasaklanmayı hatırlattıgım? Olabilir şimdi kıvıradabilirsin yok ima ettin falan diye. Ama umrumda değil emin ol.

Burası kraliyet sarayı veya başka bir şey olabilir. Belki sen buraya kendi çapında degersiz bir deger biçiyorsn ama burdaki bir çokları burayı bir yuva gibi görüyorlar. Dostlugun adı diyoruz biz ve bu dostlugu bu yuvayı hakketmeyenleri aramızdan uzaklaştırıyoruz. Özellikle burayı küçümsemen ve hala buralarda yazılar yazman tam bir çelişki dogrusu. Madem bu kadar küçümsüyorsun burayı burda işin ne ? Söyliyim ; ilgi çekmek istiyorsun real hayatta kendini kitaplar arasına kapatıp bir kaç cümleyi bir araya getiremezken onun bunun safsata haberiyle sitede tansiyonu yükseltiyorsun.

Düşünme tarzını engelleyen yok benim senden tek istedigim hatta altını çizerek söylüyorum rica ederek istedgim şey islam hakkında milleti dinden sogutacak haber yayınlama. Buydu senden istedigim akp konulu başlıklarında kimse sana düşüncenden ötürü konuşma etme yapma gibi ithamlarda bulunmadı. Öyle bir yazı yazmışsın ki sanki adminler olarak bogazına çökmüş agzından çıkacak her bir lafı tekrar agzına tepmekle ugrasıyoruz. Lütfen olayı çarpıtma

Arkadaşım her web sitesi türkiye ağ iletişim kurumu tarafından kontrol edilir. Eğer sen bu sitede sayın cumhurbaşkanına hakaret içeren sözler yazarsan bu sitenin bekası açısından banlanmakla tehdit etmem banlarımda zaten . Bunun tartışması hiç bir şekilde olmaz.

Bu sitenin kurallarını kaydolurken zaten ben bu sitenin kurallarını kabul ettim ona göre davanacağım kutucugunu işaretleyerek kaydoluyorsun. Eğer bu sitenin kurallarına uymayacaksan dini ve siyasi içerikli propaganda, şahıslara hakaret, usulsüz tartışma, ortamı yaratacaksan hiç bana özgürlüklerimiz sınırlanıyor , dar bir çerçeve içine hapsedildik konusamıyoruz gibi yorumlarda bulunma. Senin özgürlklerin başkalarının özgürlüğünü kısıtladıgı noktada admin olarak ,sorumluluk sahibi bir görevli olarak seni uyarmak benim görevim.

Aşiret sistemini bilirmisin bilmem ben doğuluyum. Aşiretin belli başlı büyük şirketler de kurumları vardır. Burda yani urfada da "şanlıurfa dedeman hotelin" hissesinin büyük bir bölümüne sahiptir. Buraya beni ziyarete gelen akıllıkız, ex-suizan, ulubaba, ville-vallo, the-bora gibi arkadaşlar ve bilhassa dedemanda misafir ettigim arkadaşlar bilirler ; Dedemanda 3 sene halkla ilişkiler bölümünde yöneticilik yaptım. Şu ana kadar hiç bir çalışanı veya görevde bulunanı real hayatta rencide etmedim. Nitekim bu sanal alem içinde geçerli sadece bu site benim değil http://www.forumvadisi.com da benim burdada yöneticilik yaptım yani özetle gelmem gerekn yeri yazıyorum. Emin ol saçının teli kadar insan yasakladım sitelerden. O bunun arkadaşı bu bunun dostu , amcasıoglu kuzeni demeden , çifte standart uygulamadan ortamı bozanı , ortamdakilerin rahat bir ortam yaratması açısından hep uzaklaştırdım. Ama şu da var insan gibi insan olanı düşüncelerini uygun bir dilde , teşhircilik etmeden , tahrike gitmeden yayınlayanıda - sen belki inannmassın beni bilen bilir - asla banlamadım, banlayamamda.

Ve sana son sözlerim haberini yayınla demiyoruz sana şahıslara hakaret etme , dini oyunlara alet etmeden istedigin haberi paylasabilirsin. Bu konuda aksini idda eden seni tehdit eden olursa direk bana öm atarsın bende gereken neyse onu yaparım. Bu kadar zamanı mı çaldın emin bunları yazmakdan daha önemli şeylerim var. Bundan sonra bu kadarcık acıklayıcı olmam.

Saygılar dilerim

Terry Yazan:

iki tartışma ortamıyLa kimse ban muhabbeti yapmaz burda.Gözde büyütüLen ve sınırLanan birşeyde yok . Ama her yerin topLumun ahLaki ve düzen kuraLLarı varsa bu forumunda kuraLLarı var. Ve açıLan konuLar tartışıLan konuLara bakarsanda sağ - soL -orta ayrımı oLmadan açıLdığını görürsün..banLanan şahısLarında, saygı çerçevesini aşarak ithamLarında hakaret oLduğu için banLandığını siteyi biraz daha inceLeseydin görebiLirdin. ŞöyLe bir başLık açman çok acı..seni zamanında bende uyardım bana dik gittin peki sordunmu neden? seneLerdir binLerce insan çeşidinin takınmış oLduğu tavırLarLa forumu ne haLe soktuğunu neLere gebe bıraktığını emin oL bizden iyi biLemezsin.. Ve M i R Z a ' nında dediği gibi hiç kimse kimseyi kayırmadan her türLü uyguLamadan kaçınmadık.. yeri geLdi kuzenimi banLadım .. yeri geLdi arkadaşımız dediğimiz adminLik yapan şahsı.. seviyesizLik tahammüLüm oLacak son şey..

Ayrıca ben bu konuyu samimiyetinLe değiL tamamen şahıs sürtüşme dürtünden yoLa çıkarak sözde yerme amaçLı , ard niyetLi bi durum oLarak görüyorum..

Ve bir daha kimseye şunu yapmayı biLmiyorsunuz bunu yapmayı biLmiyorsunuz gibi ithamLarda buLunmma..kişiLerce iLgiLi kişiseL görüşLerin sende kaLsın.. yoksa banLarım..her zaman oLduğu gibi.. yok bunun ötesi.. umrunda veya değiL..

bundan sonrasında da güLe güLe derim..

saygıLar bizden..

Bize Yazıcak Birşey Kalmamış Uzgun Burda Kimse Kimseyi Tehdit Edemez...Sadece Bir Uyarı Söz Konusu...Tehtide Gerekte Yok Zaten Yanlış Bir Durum Söz Konusu Olduğunda Zaten Aramızda Olmazsın...Gelene Git Gidene Kal Demeyiz...
en ufak bişide banlarız muhabbeti site arasında yapılan bi şaka en ufak bi tartışmada kimse banlanmadı ve banlanmazda banlananların neden banlandığını banlayan arkadaşlarımız zaten yazıyo konuya......
Şimdi hepinizin yazılarını okudum. .bazılarınız üzerine alınmaması gerekirken müdahil olmuş bazılarınız bişeyleri sündürüp bambaşka yerlere getirmiş. .hepinizin diyeceklerine söylenicek çok söz var ama bu böle sonsuza kadar uzayıp gider,beni anlamadığınızı düşünüyorum. .yukarıdaki yazıda çok kırılıcak yerler var. çünkü anlamak istediğiniz gibi anlaşılabilir bazı şeyler bu gayette doğaldır. .herkesin kendine göre haklı tarafları vardır ama şu bir gerçekki 2+2=4 ise 1+3 de=4 tür. .benim amacım kimseyi kırmak yada yıpratmak değil. .yalnızca forumu takip edenlere bir şeyleri sorgulatmaktı. .bunu yapmak içinde(kimileriniz kışkırtıcı insanları galyana getiren desede) bazılarınızın zihinleriyle oynamam gerekiyodu. .düşüncelerinizin çok açık ve berrak şekilde anlamam gerekiyodu. .mesala şu adamı seviyorum diyip ama ülkemide seviyorum demek absurb kaçar. .çünkü o adam doğru bir adam değildir misal,ve ülkeye pençesini geçirmiş ve kanını emiyo birileride bilerek yada bilmeyerelk o adama destek oluyodur. .şimdi diyiceksiniz ki bize sorsan belki hepimiz değil ama en azından bir kısmımız söylerdi neden bu kadar kastın diye?belki haklısınız ama bu kadar doğal olmazdı. .kısa vadede ben kötü adam olmuş olayım ama uzun vadede şimdi olduğu gibi olmayacaktır. .tartışılan konularla ilgili kimin haklı olup olmadığına buradakiler değil tarih karar vericektir. .ben her zaman şunu derim elini sıkmadığım biriyle düşman,kahvesini içmediğim biriyle dost olmam. .kimse düşmanım değil.yüzyüze görüşemediğimiz için ancak yazılarımla size nufus etmem gerekiyodu. .çünkü yüz yüze olsak tüm bunları gülerek yada en azından daha sakin ve keyifli tartışırdık. .ama sanal ortam yüz ifadeleri net görüleemdiği için bazı yazılar insanların anlatmak istediği tepkiden çok daha farklı anlaşılabiliyo. .
Siyahın kaderi suçlanmak,beyazın kaderi kirlenmektir. .ben olmadığımda bütün kötülükler iyiliğe,bütün umutsuzluklar umuda dönüşecekse ben kendimi feda etmeye hazırım. .yukarıda çok talihsiz,haksız ve üzücü ifadeleren dolayı kırıldım çünkü daha kafalarda mahkum edilmişiz,ama bu beni bağlar. .ama tüm kırdıklarımdan özür diliyorum Allaha emanet olun.
Üzüldüm arkadasın banlanmasına =(
Sayfa: 1 2
Referans URL